5 iunie 2012

Fructele şi legumele sunt făcute să arate frumos cu injecţii şi radiaţii

Nu mai consumăm fructe şi legume naturale, ne avertizează medicii. Pentru a creşte frumoase şi perfecte, fructele şi legumele sunt injectate în exces şi iradiate.
fructe
Fructele şi legumele care ne plac cel mai mult, strugurii, merele şi roşiile sunt cele mai injectate şi iradiate produse. Indiferent că sunt produse româneşti sau strâine, toate sunt "otrăvite" pentru a fi mai atractive şi a avea o viaţă mai lungă. Chiar şi producătorii ţărani au învăţat această reţetă nocivă în timp organismului nostru. Fructele şi legumele sunt învăluite de un strat gros de ierbicid, care se îndepărtează greu la spălare, dar şi injectate cu tot felul de produse chimice care le fac să pară divine.
Nici cartofii nu au scăpat de aceste proceduri. Peste 60% din legume şi 30% din fructele de pe piaţă conţin pesticide, potrivit Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentară (EFSA)
"Merele sunt mai contaminate, pentru că sunt foarte
Continuarea pe BertyNews.ro

Niciun comentariu:

România, în STARE DE RAHAT!

Trecu pe lângă mine un nene, care vorbea la telefon, spunându-i interlocutorului următoarele: „Am reuşit ieri să iau cu 7 lei”. Era vorba de...