Nu mai consumăm fructe şi legume naturale, ne
avertizează medicii. Pentru a creşte frumoase şi perfecte, fructele şi
legumele sunt injectate în exces şi iradiate.
Fructele şi legumele care ne plac cel mai mult,
strugurii, merele şi roşiile sunt cele mai injectate şi iradiate
produse. Indiferent că sunt produse româneşti sau strâine, toate sunt
"otrăvite" pentru a fi mai atractive şi a avea o viaţă mai lungă. Chiar
şi producătorii ţărani au învăţat această reţetă nocivă în timp
organismului nostru. Fructele şi legumele sunt învăluite de un strat
gros de ierbicid, care se îndepărtează greu la spălare, dar şi injectate
cu tot felul de produse chimice care le fac să pară divine.
Nici cartofii nu au scăpat de aceste proceduri. Peste
60% din legume şi 30% din fructele de pe piaţă conţin pesticide,
potrivit Agenţiei Europene pentru Securitatea Alimentară (EFSA)
"Merele sunt mai contaminate, pentru că sunt foarteContinuarea pe BertyNews.ro
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu